Integritet, stil och känsla

WeddingPlanner Stockholm erbjuder skräddarsydd
bröllopskoordinering med integritet, stil och känsla.
Vi guidar er genom hela planeringsprocessen ända fram
till bröllopsresan.

Att planera ett bröllop kräver både tid, energi och fokusering.
Besluten är många och roliga men kan ibland vara svåra att ta på egen hand.

Brud

Kyrklig eller borgerlig vigsel, festtält eller slott, DJ eller levande musik? När besluten väl är tagna ska allting koordineras ihop. Ibland räcker varken tid eller kunskap till för att få till den perfekta dagen.

Första gången vi ses träffas vi ungefär en timme för en konsultation. Ni berättar om era drömmar och idéer för ert bröllop. Kanske har ni tänkt er att något särskilt tema ska genomsyra dagen eller så har ni tänkt samla familj och alla era vänner för en hel helg av umgänge. En barbecue kvällen innan, ett storslaget bröllop och sedan en trevlig brunch dagen efter. Eller kanske är det så att ni känner ni vill ha en härlig dag bara för er själva? Då kan kanske ett så kallat “destination wedding” vara något för er. Förslagen kan vara många; allt från New York till Gotland eller varför inte den franska rivieran?

Baserat på era önskemål sätter vi sedan ihop en skräddarsydd lösning för just Er.

Brudpar

Tack för en fantastisk helg. Den blev hundra gånger bättre än vad vi kunnat drömma om. De bästa dagarna i våra liv. Vi kunde verkligen släppa allt och bara tänka på oss själva och njuta. Utan dig hade det inte varit möjligt. Tack för allt. Du är bäst!

Emelie & Anders
USA

Kontakta oss