WeddingPlanner Stockholm utökar sitt team och söker ytterligare 1 assistent till sommarsäsongen 2017. Tidigare erfarenhet i bröllopsbranschen meriterande men ej nödvändigt.

WeddingPlanner Stockholm grundades 2003 och är idag ett av Sveriges mest etablerade och välrenommerade företag inom bröllopskoordinering. Vårt mål är att erbjuda våra brudpar den bästa servicen och underleverantörerna som Sverige har att erbjuda. Tillsammans med våra brudpar har vi under åren skapat tusentals och åter tusentals oförglömliga minnen. Vi ser fram emot att skapa ännu fler framöver tillsammans med Dig!

Maila ditt intresse tillsammans med CV till [email protected] senast 25 februari.

Vi söker dig som har tidigare erfarenhet från bröllop, event eller serviceyrket. Personliga egenskaper vi letar efter är noggrann, ansvarsfull, service minded, positiv, diplomatisk och att du är en person som aldrig är rädd för att ta i.
Du bör vara flytande i svenska och engelska i tal och skrift samt ha god datorvana. Körkort är ett krav. Arbetstiden är mestadels förlagd till kvällar och helger. Vi reser över hela landet.